Smart Living

Verkrijgbaar bij: 

BELIFE® Slimme inbouwwandschekalaar

De Slimme wandlichtschakelaar van belife is er om uw verlichtingservaring thuis of op kantoor extra comfort te geven. Je kunt de belife muurschakelaar op elk standaard stopcontact installeren en je lamp of andere armaturen overal bedienen met de smart life app. Je kunt de slimme schakelaar ook plannen om automatisch aan en uit te zetten of hem te bedienen met de spraakbesturingsservices van Amazon Alexa en Google Assistant.

SPECIFICATIES:

 • Hoogte: 85 mm
 • Bedrijfstemperatuur: 0 - 80 °C
 • Externe diepte: 10 mm Max. radio
 • Antenna gain: 2 dBi
 • Frequentiebereik: 2412 - 2462 MHz
 • Depth, internal: 25 mm
 • Hole spacing, mounting plate: 60 mm App
 • Beschikbaar voor: Android™ & iOS Geschikt voor: SmartLife
 • Breedte: 85 mm
 • Ingangsspanning: 110 - 240 VAC
 • Kleur: Wit
 • Materiaal: Glas
 • Draadloze technologie: Wi-Fi

 

BELIFE® Slimme stekker

Slimme stekker BELIFE®

Met de Draadloze Slimme Stekker van BELIFE kunt u allerlei elektrische apparaten op afstand bedienen. De Smart Stekker is te bedienen op je smartphone of tablet via je thuisnetwerk. 

Stroomverbruik meter
Energiekostenmeter signaleert u in één oogopslag met apparaten die buitensporig veel stroom verbruiken. De Smart Plug zorgt ervoor dat u in een slimme en energiezuinige woning woont.

 

Plug & Play

Geen technische kennis voor nodig om de stekker aan te sluiten en om op afstand te bedienen. 
.

Tijdschema en koppelen
Stel een tijdschema in voor de stekker om apparatuur in te schakelen of koppel deze met andere toestellen om een bepaalde setting te creëren die je kunt activeren met één enkele commando of een druk op de knop.

 

Specificaties:

 • Bediening via App
 • Smart home platform: Amazon Alexa, Google Assistant,en IFTTT
 • Garantie 2 jaar

 

BELIFE® Slimme Stekkerdoos

Slimme BELIFE® WIFI Stekkerdoos
4x Stekker & 4x USB. Schakel diverse apparaten in of uit vanaf iedere willekeurige locatie. Deze slimme stekker is gemakkelijk te bedienen via de app of vraag aan Alexa of Google Assistant om dit voor je te doen. De app is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS. De stekkerdoos heeft drie ingangen voor een stekker en vier USB-poorten.

De stekkers kunnen individueel aan en uit worden gezet, wat ervoor zorgt dat je apparaten individueel kunt bedienen. Een van de andere functies is het instellen van een (of meerdere) timers; zo kan je op standaardtijden je verlichting aan of uit laten zetten. Let op! Dit stopcontact ondersteunt alleen 2.4GHz netwerkverbinding (WiFi), dus géén 5GHz netwerkverbinding.

 

Maak je apparaten slim!
Met een druk op de je telefoon de radio of tv aanzetten, vragen aan je Google Home of de ventilator aan kan, of altijd om 7 uur ’s ochtends de lampen aan? De slimme Wifi stekkerdoos maakt het mogelijk. Eenvoudig zet je je apparaten aan en krijg je meer controle over je huis.

 

Extra beveiliging
Het product is beschermd tegen oververhitting, hoge voltages, kortsluiting en het heeft een randaarde. De randaarde zorgt ervoor dat het apparaat niet onder spanning komt te staan wanneer er een defect ontstaat. De stroom wordt weggeleid naar het aardpunt in het huis.

BELIFE® Smart GU10 Spot

Algemeen
Slimme verlichting is een verlichtingstechnologie die ontworpen is voor energie-efficiëntie. Het kan gaan om hoog efficiënte armaturen en geautomatiseerde besturingen die aanpassingen maken op basis van omstandigheden zoals bezetting of beschikbaarheid van daglicht. Verlichting is de bewuste toepassing van licht om een esthetisch of praktisch effect te bereiken.

Dit slimme LED GU10 lampje van BELIFE® geeft een sprankelend full colour licht + Warm wit tot koel licht en bedien je eenvoudig met je telefoon. De lamp heeft verschillende slimme functies die je leven makkelijker maken. Met de verschillende kleurenopties ben je klaar om te werken, lezen, feesten of juist om te ontspannen na een lange dag.

 • Bespaar veel energie
 • Bedienbaar maar uw smartphone (WI-FI)
 • Full Colour & Warm wit tot koel wit
 • Draadloos dimbaar met de Smart Life App

Bediening via je smartphone
Met de Smart Life app bedien je de slimme lamp vanaf je smartphone op elk gewenst moment thuis, onderweg en zelfs op vakantie. Via de gebruiksvriendelijke app schakel je de slimme verlichting in- en uit, bepaal je kleur en lichtintensiteit en creëer je geautomatiseerde routines.

BELIFE® Smart Garageodeuropener

SLIMME GARAGEDEUR OPENER

Hiermee wordt bedienen van garagedeur, poort of hek leuker, doormiddel van bediening met uw Smartphone. 

Via Wi-Fi of 3G/4G vergelijkbaar met de Gogogate/iSmartgate. Via de bijgeleverde magnetische sensor kunt u makkelijk de status van uw garage poort/deur/hek opvragen (open/dicht). Deze is zeer makkelijk te installeren dankzij de lange kabel (5m).

 

Enkele mogelijkheden:

 • Bediening vanop afstand: U kunt uw garagepoort/deur/hek bedienen vanop afstand.
 • Voice control: Gebruik Amazon Alexa of de Google Home Assistant om stem commando's te geven.
 • Hoge compatibiliteit: De ontvanger is compatibel met praktisch elke motor.
 • Timer functie: Voeg makkelijk schema's toe om uw garagepoort/deur/hek te bedienen.
 • Aftel functie: Stel een aftelklok in voor het openen of het sluiten van uw garagepoort/deur/hek.

 

 

 

BELIFE®Smart Plug Apple Homekit

SLIMME GARAGEDEUR OPENER

Smart Plug Apple Homekit

Met de Belife Apple homekit stekker maak je van alle apparaten een slimme apparaat . De slimme stekker is alleen compatibel met apple homekit. Stop de stekker in het stopcontact en plaats de stekker van het apparaat in deze tussenstekker. Via de app krijg je dan ook een melding wanneer het apparaat geen stroom ontvangt of wanneer het overbelast is.

Apple HomeKit maakt het mogelijk om je slimme apparaten in huis met je iPhone, iPad of Apple Watch te bedienen. Alle producten die HomeKit ondersteunen, bedien je met de Homekit app van Apple.
Vraag bijvoorbeeld aan SIRI om je lamp aan/uit te zetten.

Siri & HomeKit: je kunt je wifi-stopcontact via Siri of een andere Apple HomeKit (iOS 13 of hoger) aansturen.
"Hey Siri, doe de lamp uit" of "Alexa, doe het koffiezetapparaat aan".

Tijdschema en timerfunctie: je kunt de tijd van in- of uitschakelen, zodat je ze automatisch in- en uit kunt schakelen als je gaat of terugkeert.
De instellingen voor zonsopgang en zonsondergang worden ondersteund.

Kwaliteit en service: de stekker bestaat uit vlamvertragend PC-materiaal en is goedgekeurd voor veiligheid en kwaliteitsborging.
Gecertificeerd door CE en RoHS en ondersteunt huishoudelijke apparaten tot 16 A.

 

BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder

Met de BELIFE BLF-SMS1 ben je altijd en overal op de hoogte van mogelijke rookontwikkeling of brand in jouw huis, garage of kantoor. De rookmelder heeft certificering die voldoet aan de norm van de brandweer EN14604:2005+AC:2008. Zodra de rook- en koolmonoxidemelder aan je plafond hangt, stuurt de rookmelder notificatie naar de applicatie, zo ben je altijd op de hoogte. Wanneer de melder rook detecteert alarmeert deze met 85 decibel op afstand van 3 meter. De app houdt je ook op de hoogte van een laag batterijniveau en sensorstoringen. Via wifi verbind je de BELIFE BLF-SMS1 met andere BELIFE producten. Hierdoor heb je extra voordelen van de losse producten. BELIFE BLF-SMS1 werkt op 6 AA batterijen welke standaard zijn meegeleverd.

 

Real-time waarschuwingen
Met de Intelligente BELIFE Rookmelder ontvangt je meldingen op je smartphone als er rook is gedetecteerd, zelfs als je niet thuis bent.

Gemakkelijk te installeren
Schroef de draadloze Intelligente Rookmelder in het plafond en download de app. of hang hem op met de bijgeleverde magneet bevestiging

Continue zelfcontrole
De BELIFE SMS-1 Rookmelder controleert constant zijn eigen batterij, rooksensor en WiFi-verbinding. Hij stuurt je onmiddellijk een melding op je smartphone als er een probleem optreedt met een van deze drie.

Lage batterij waarschuwing
De BELIFE Rookmelder stuurt je een melding op jouw smartphone als hij het einde van zijn levensduur nadert en moet worden vervangen.

BELIFE® - Smart LED Strip

Accentueer verschillende elementen en meubels in huis met de BELIFE lightstrip. Via een app op je smartphone of een afstandsbediening stel je zelf de kleur en kleurtoon in. Installatie via de Smart Life app is eenvoudig en in minder dan 5 minuten gedaan. Met de ingebouwde microfoon reageert het licht op de beats van de muziek. De BELIFE® Smart Led Strip is compatibel met Google Home & Amazon Alexa.


Technische Informatie

✔Lengte van de led strip is 5 meter.
✔60 heldere SMD per meter.
✔Stroomverbruik 22W = 4.5W/ meter
✔Dimfunctie
✔Bedienbaar met je smartphone ( applicatie)
✔Hoge levensduur
✔ Incl. Afstandsbediening

Eenvoudige installatie LED-strip kan worden gesneden tussen elke 3 leds, zonder de reststrips te beschadigen. Zelfklevende tape op de achterkant kan op elk droog en plat oppervlak worden aangebracht.