GARANTIE

BELIFE montageoplossingen geldt garantietermijn van 3 jaar. 

In het geval dat een BELIFE product defect raakt in materiaal of tijdens vakmanschap, zal BELIFE samen met u bepalen of het product onder de garantie valt. BELIFE kan daarna zelf bepalen of een reparatie of vervaging zal worden gedaan. 

 

Opmerking: Als blijkt dat het defect het gevolg is van afschrijving, verkeerd gebruik, het niet volgen van de gebruiksaanwijzing, of schade aan kwetsbare onderdelen of normale slijtage, dan is de garantie helaas niet langer van toepassing.

 

PRODUCT KWALITEIT

Bij de ontwikkeling en productie van onze producten staat een lange levensduur voorop. Daarom kunnen wij een productgarantie geven voor de juiste levensduur van al onze wandbevestigingen. De oorspronkelijke koper is gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten op vertoon van een aankoopbewijs van een geautoriseerde BELIFE dealer. Wij zullen alle problemen met betrekking tot productklachten of retouren van producten oplossen en alle klachten op basis van gebruik beoordelen.

 

Defect of beschadigd product

Onze excuses dat u een defecte of beschadigd product hebt ontvangen. Maak hier melding van bij ons door een RMA-verzoek in te dienen via uw account. Wanneer uw aanvraag is geaccepteerd en het beschadigde of defecte product is teruggestuurd, zullen wij u zo snel mogelijk een nieuw product toesturen. In het geval dat het product niet meer beschikbaar is, zal u een creditnota ontvangen.