Muurbeugels 

BELIFE heeft kwalitatieve, innovatieve ophangsystemen voor video en audio apparaten. Wij zijn de leverancier op het gebied van tv- en audio-wandbeugels. 

Verkrijgbaar bij:

 

Universele TV-beugel voor LED, LCD en Plasma schermen. Dit model met dubbele arm garandeert een veilige en stabiele steun. Geschikt voor alle televisies met inch formaat van 23'' tot 55'' . Deze muursteun biedt maar liefst een VESA standaard tot 400x400 en is geschikt voor televisies tot 40 kg. 


De beugel kan een draaiing van maximaal 60 graden, naar links of naar rechts. Het scherm kan ook tot 8 graden omlaag of omhoog worden gekanteld. U kunt ook de wandafstand van de beugel van 50 tot 460 mm aanpassen.

 

Universele TV-beugel voor LED, LCD en Plasma schermen. Stabiele TV-beugel met ingebouwde waterpas. De muurbeugel is geschikt voor alle merken en past op tv's van 23'' tot 55'' inch met maximale gewicht van 35 kg. De wandsteun heeft een VESA standaard tot 400x400.

 

Met de beugel kan een draaiing van maximaal 60 graden, naar links of naar rechts. Het scherm kan ook tot 8 graden omlaag of omhoog worden gekanteld. U kunt ook de wandafstand van de beugel van 60 tot 460 mm aanpassen.
Inclusief alle benodigde materialen en een handleiding voor snelle en eenvoudige montage.

 

 

 

 

 

 

Muurbeugel past op tv's van 37-70" en met gewicht tot 40kg. Geschikt voor alle merken met VESA standaard tot 600x400

Met de beugel kan een draaiing van maximaal 90 graden, naar links of naar rechts. Het scherm kan ook tot 15 graden omlaag of omhoog worden gekanteld. U kunt ook de wandafstand van de beugel van 70 tot 460 mm aanpassen.

Inclusief alle benodigde materialen en een handleiding voor snelle en eenvoudige montage.

 

 

 

 

 

Met deze TV wandsteun bevestig je een LCD/LED/PLASMA scherm vlak aan de wand. Door gebruik te maken van een wandsteun profiteer je optimaal van de mogelijkheden van jouw scherm. Deze universele steun is slechts 1.9 cm diep waardoor je een schitterend schilderij-effect creëert en je scherm strak tegen de wand kan monteren.

De wandsteun is geschikt voor schermen van 26 t/m 55" met een maximaal gewicht van 35kg.

 

 

 

 

Gebruik de TV beugel met basis om te TV op een kast, tafel of ander oppervlak te plaatsen. De beugel kan ook voor een computer of laptop gebruikt worden.
Gemaakt van glas. De basis biedt steun en een luxe uitstraling..

De TV beugel heeft een maximum laad capaciteit van 50 kg en is geschikt voor TV schermen met afmetingen van 23" to 55" (58 x 140 cm). De stevige delen bieden steun na de isntallatie.

 

 

 

Gebruik de TV beugel met basis om te TV op een kast, tafel of ander oppervlak te plaatsen. De beugel kan ook voor een computer of laptop gebruikt worden.

Gemaakt van glas. De basis biedt steun en een luxe uitstraling.

De TV beugel heeft een maximum laad capaciteit van 50 kg en is geschikt voor TV schermen met afmetingen van 32" to 70" (58 x 178 cm). De stevige delen bieden steun na de installatie.

De beugel is op 3 hoogtes te monteren, hier zit een interval van 7 cm tussen.

 

 

BELIFE® BLF-M07 Universele TV Muurbeugel 23-55 Inch Draaibaar en Kantelbaar 

 

BELIFE® Universele muurbeugel voor flatscreen TV's met een schermdiagonaal van 23-55 Inch. De beugel is zeer robuust en maakt het mogelijk uw TV horizontaal aan de wand te bevestigen. De beugel is zowel draaibaar, als kantelbaar waardoor u de meest ideale kijkhoek kunt bepalen. De beugel is gemaakt van robuuste en sterke materialen en beschikt over een draagvermogen van liefst 30 kg. Geschikt voor alle VESA formaten van 100x100 tot en met 400x400.

 

 

BELIFE® BLF-M08 Universele TV Muurbeugel 37-75 Inch Draaibaar en Kantelbaar 

BELIFE® Universele TV Beugel
U wilt uw tv toch ook zo dicht mogelijk tegen de muur aan bevestigen? De universele TV Beugel 37 t/m 80 inch is een muurbeugel met een erg plat profiel. Tevens is de beugel kantelbaar zodat je de ideale hellingshoek kunt instellen!.

BELIFE BLF-M10 - Dubbele Monitor arm - Monitor Beugel 13 t/m 27 Inch - Draai- en kantelbare

BELIFE monitor beugel is perfect voor als je thuiswerkt en uiteraard geschikt voor multitaskers, gamers, designers en programmeurs. De twee armen zijn geschikt voor een beeldscherm grootte van 27 inch. De beugel is verstelbaar tot 40 cm hoog. De schermen kunnen 360 graden draaien, 125 graden kantelen en 180 graden zwenkbaar. De monitorbeugel van belife kun je horizontaal als verticaal plaatsen. De displaybeugel is geschikt voor minimaal VESA van 75x75 en maximaal 100 x 100 mm met een maximale draagkracht van 10kg aan beide armen.