Stap nu over naar Smart LED verlichting

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 11:07

De ontwikkelingen omtrent led-lampen zijn in de afgelopen jaren met een razend tempo gestegen, waarbij de lichtopbrengst groter en de lichtkleur warmer is geworden. Wij als Belife-group doen hier een schepje bovenop; op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van smartproducten en de feedback van onze klanten hebben wij de normale led-lamp geoptimaliseerd en doorontwikkeld tot een SMART led-lamp.

Waar u voorheen de schakelaar in moest drukken om de lamp aan te zetten doet u dat nu met uw stem; u roept ''lichten aan'' tegen uw Siri, Alexa of Google home en de lichten gaan aan op de stand en kleur die u van te voren heeft ingesteld. Zo kunt u met de nieuwe generatie Belife spot, met de GU10-bajonetvoet aansluiting, uw hele kamer naar uw kleurwens verlichten. Met de verschillende kleuropties bent u klaar om te werken, lezen, feesten of juist om te ontspannen na een lange dag.

 

Geen extra kosten: 

Voor de installatie van deze lampen is geen technische kunde vereist. Waar u bij andere lampen een bridge nodig heeft is dit bij de lampen van BELIFE niet nodig; dit om de installatie zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. U heeft louter een wifi verbinding, smartphone en de Belife smart lamp nodig om de installatie binnen paar minuten te voltooien.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.